Cum va arăta ediția super-limitată Aston Martin DBS GT Zagato?

Aston Martin DBS GT Zagato (5)

Aston Martin DBS GT Zagato apare în primele imagini înainte de prezentarea oficială. Supercarul va fi produs într-o ediție super-limitată. Doar 19 astfel de unități vor fi comercializate.

Compania de design Zagato își aniversează astfel centenarul, dar și parteneriatul cu producătorul auto britanic, care numără deja 60 de ani. DBS GT Zagato va face parte din colecția DBZ Centenary, alături de DB4 GT Zagato, produsă tot în 19 exemplare. Valoarea întregii colecții este estimată la 6 milioane de lire sterline, fără taxe.

Aston Martin DBS GT Zagato (4)Un break Aston Martin? Așa va arăta Vanquish Zagato Shooting Brake

Randările digitale arată un model cu linii dinamice, robuste și agresive. La baza sa se află DBS Superleggera, cel mai puternic Aston Martin de serie construit vreodată, prezentat în vara anului trecut.

Mașina va fi construită la uzina din Gaydon și va fi livrată celor 19 clienți în ultimul trimestru al anului 2020. DB4 GT Zagato va ajunge la noii proprietari spre finele anului acesta.

Aston Martin DBS GT Zagato (1)

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top