Dacia Grand Duster: așa ar putea să arate viitorul model cu șapte locuri

O serie de imagini render cu viitorul model Dacia Grand Duster create de designer-ul brazilian Kleber Silva au fost publicate de un site auto din India. În imaginile create pe computer, modelul poartă sigla Renault sub care va fi comercializat în afara Europei.

Dacia se pregătește pentru lansarea unui nou model cu șapte locuri. Anunțat deja oficial pentru Salonul Auto de la Munchen din această toamnă, modelul va fi un Duster cu șapte locuri.

Dacia Grand Duster – render cu viitorul model

Cel mai probabil, denumirea comercială va fi Dacia Grand Duster, iar noul model va prelua o serie de elemente de design și de la conceptul Bigster, prezentat de curând. Duster-ul cu șapte locuri înlocuiește practic modelul Lodgy, monovolumul cu șapte locuri nemafiind în preferințele clienților Dacia.

Un SUV cu șapte locuri face mai mult sens, având în vedere succesul actualului model Duster în toată Europa și nu numai. Imaginile render cu Grand Duster au fost create în versiunea cu sigle Renault ce va fi comercializată pe piețele din America de Sud de către designerul brazilian Kleber Silva.

Vom afla mai multe despre viitorul model Dacia cu șapte locuri în data de 3 septembrie. Noul model de Dacia va fi prezentat online în data de 3 septembrie 2021, iar prezentarea fizică va avea loc pe standul mărcii din cadrul salonului în 6 septembrie.

Noul model ar putea prelua motorizările de la actuala Dacia Duster inclusiv unitățile 1.0 TCe de 100 CP și 1.3 TCe de 130 și 150 CP.

Dacia Grand Duster a fost surprinsă în teste pe drumurile din România în luna martie.

Via indiacarnews

Adaugati comentariu