Dacia Logan Mini Camper – Cum arată Dacia perfectă pentru concediu low-cost?

Dacia Logan Mini Camper (2)

N-ai plecat încă în concediu? Avem noi o soluție de vacanță low-cost! Aceasta este Dacia care poate să fie mijloc de transport, casă sau hotel în orice locație.

Este vorba despre Dacia Logan Mini Camper. Logan-ul transformat în rulotă a devenit viral pe internet. Zece ani au trecut de când Dacia prezenta, la Salonul Auto de la Frankfurt, un model asemănător, care purta denumirea de Dacia YAV III și care avea la bază un Logan MCV. La acea vreme, modelul transformat de Hymer, specialist în autorulote, costa între 15.000 și 20.000 de euro, în funcție de dotări.

Dacia Logan Mini Camper (3)

Logan Mini Camper nu este unul dintre van-urile de lux, care oferă spațiu cât o sufragerie. Dar două persoane pot dormi confortabil în spațiul amenajat deasupra cabinei.

Tot deasupra cabinei, pot fi depozitate obiecte mai voluminoase: trollere de mari dimensiuni sau chiar grătarul pentru următorul popas.

Imaginile care șochează România. Dacia Duster ar putea arăta ca un OZN!

Imaginile cu Dacia “casă pe roți” au devenit virale în perioada în care românii caută oferte de concediu low-cost pe ultima sută de metri a verii. Modelul nu este nou, ci are chiar 5 ani și este creația unor specialiști în caroserii. Dacia nu s-a implicat în transformarea sedanului construit la Pitești.

Dacia Logan Mini Camper (1)

335 de kilograme cântărește spațiul în care se poate locui și are o înălțime de 2,8 metri, adică mai mult decât un apartament de bloc construit în era comunistă.

Aproximativ 15.000 de euro costă mașina astfel transformată.

 

Citește și:

Noul Volkswagen Grand California – Acasă departe de casă

Adaugati comentariu