Advertisement

Duster, fii pe fază! Ce mașină pregătește Skoda?

SUV Skoda, Dacia Duster

Skoda își mărește familia de SUV-uri. Un nou crossover va fi prezentat de constructorul din Mlada Boleslav în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva. Lui Kodiaq și Karoq li se va alătura acum Kosmiq.

Agilă ca o compactă și practică așa cum numai un SUV poate fi. Sunt promisiunile trecute de Skoda în contul viitorului său SUV, alături de sistemele de asistență de ultimă oră dezvoltate de companie. Compania face publică prima imagine teaser, care arată partea frontală a viitoarei mașini. Astfel, observăm grila tipică modelelor brand-ului ceh și noile blocuri optice cu tehnologie LED, cu lumini de zi separate și semnalizatoare dinamice integrate.

Viitorul model de la Skoda va oferi poziția înaltă la condus tipică SUV-urilor, o vizibilitate foarte bună, o gardă mare la sol, dar și agilitatea și manevrabilitatea unei mașini compacte, care îl face excelent atât pentru oraș, cât și pentru drumurile în afara orașului.

Așa cum anunțam încă din luna noiembrie a anului trecut, crossover-ul urban va avea labază platforma modulară a Grupului Volkswagen, MQB, în versiune A0, și va veni cu sisteme de asistență de ultimă oră. Mașina va fi prezentată oficial la începutul lunii martie, la primul salon auto din Europa, din 2019, Geneva.

La ora actuală, familia de SUV-uri de la Skoda are deja doi membri, Kodiaq și Karoq, chiar trei dacă numărăm și Kamiq, modelul construit în China pentru China.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top