e-citigo e aproape gata. Prima imagine oficială cu prima Skoda electrică

Skoda e-Citigo

Prima Skoda electrică din istorie este pe drum. Modelul e-citigo va fi prezentat în curând. Constructorul ceh dezvăluie acum prima schiță oficială a mașinii.

Viitorul e-citigo are, în mod evident, look-ul unui citigo cu propulsie convențională, dar primește o serie de elemente care îi trădează apartenența la o clasă cu emisii zero: așa cum arată prima schiță oficială, în zona montantului spate, pe partea dreaptă, își face aparițiaun port de încărcare, iar grila radiatorului va fi complet închisă.

Skoda e-citigo

Skoda e-citigo va prelua soluțiile tehnice ale fratelui de platformă Volkswagen e-up!, anunță auto motor und sport. EV-ul ceh are șanse mari să primească o baterie cu o capacitate de 18,7 kWh și o autonomie de până la 160 de kilometri, dar o baterie mai mare ar putea fi disponibilă ulterior.

Skoda Superb va avea și versiune Scout. Cum arată?

Prima Skoda electrică va fi prezentată pe 23 mai, odată cu Skoda Superb facelift, prezentată deja într-o serie de imagini teaser. Evenimentul va avea loc la Bratislava, cu ocazia Campionatului Mondial de Hochei, eveniment pe care constructorul din Mlada Boleslav în sponsorizează de peste 25 de ani.

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top