Skoda Superb va veni și în versiune Scout. Cum arată?

Skoda Superb Scout (7)

Apar informații noi referitoare la viitoarea Skoda Superb! Modelul va avea și versiune Scout, care primește standard sistem de tracțiune integrală. Mașina va fi dezvăluită pe 23 mai.

Skoda Superb va fi dezvăluită săptămâna aceasta la Brastislava. În versiune Scout, modelul va primi o gardă la sol mai mare, protecții din plastic pe aripi și pe bara față, aripi proeminente, praguri și sistem de tracțiune integrală.

Skoda Superb Scout (2)

Ca și versiunea limuzină, Scout primește faruri LED Matrix și funcție Coming/Leaving home, dar și semnalizatoare secvențiale, care se aprind din interior spre exterior, așa cum au și modelele Audi. Literele care alcătuiesc denumirea modelului vor apărea pe ușa portbagajului.

Vârful de gamă al modelului va fi Laurin&Klement, care aduce la bord o serie de dotări exclusiviste în echiparea standard. Un sistem multimedia nou își face apariția în cabina mașinii.

Skoda Superb Scout (4)

Cum va arăta noua Skoda Superb și când va ajunge în showroom-uri?

Și gama de motorizare are o surpriză: Skoda Superb va fi disponibilă și cu sistem de propulsie plug-in hybrid, preluat de la Volkswagen Passat GTE, care integrează un motor turbo de 1,4 litri și un motor electric. Va fi primul PHEV al companiei. Acesta va avea o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top