Echipa Top Gear scapă în ultimul moment dintr-un Alpine A110 care ia foc!

Top Gear incendiu

Chris Harris și Eddie Jordan, prezentatorii Top Gear, au scăpat miraculos dintr-o mașină care a luat foc. Cei doi filmau pentru noul sezon al emisiunii și se aflau la bordul unui Alpine A110.

Cei doi prezentatori rulau la bordul mașinii sport de producție franceză pe un sector închis al Raliului Monte Carlo. Harris se afla la volan atunci când un martor luminos aprins în bord a semnalat o defecțiune la motor. La scurt timp, acesta a deschis portiere și a observat flăcări ieșind de sub vehicul. Alarmați, cei doi au ieșit din Alpine-ul care a fost cuprins de flăcări.

TOTUL DESPRE ALPINE A110 ESTE AICI:

Goodwood Festival of Speed: Debut dinamic pentru Alpine A110

Într-o declarație referitoare la incident, echipa Top Gear a anunțat că producătorul investighează cauza incendiului. Doar patru minute a durat până când sportive franceză s-a făcut scrum, spre disperarea lui Harris și Jordan. Cei doi nu au fost răniți în incident.

Alpine A110 Top Gear

“Din nefericire, mașina a fost daună totală. Întotdeauna este dureros pentru mine să văd o mașină frumoasă distrusă”, a declarat Harris.

“Să parcurg o etapă a Raliului Monte Carlo era un vis pentru mine. Mașina era uluitoare – atât de ușoară. Dansa, pur și simplu, pe serpentine, iar Chris o conducea atât de frumos. Ce păcat că nu am încheiat testul, dar sunt lucruri care se mai întâmplă”, a povestit Jordan.

Reprezentanții Apline acuză un “incident tehnic”, care a avut loc pe parcursul filmărilor și speră că ancheta le va arăta exact cauzele. Între timp, constructorul francez a anunțat că va întrerupe toate activitățile de testare pe șosele a prototipurilor.

Adaugati comentariu