Ediția din 2021 a Salonului Auto de la New York a fost anulată

Salonul Auto de la New York, eveniment care ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 29 august 2021 a fost anulat. Organizatorii speră să poată relua evenimentul în aprilie 2022.
Salonul Auto de la Los Angeles new York

„Anunțăm cu mare dezamăgire că Salonul Internațional de Automobile New York din 2021 de la Centrul de Convenții Jacob K. Javits a fost anulat din cauza incidenței crescânde a variantei Delta a Covid-19 și a măsurilor sporite anunțate recent de oficialii federali și locali pentru a opri răspândirea sa”, au anunțat organizatorii NYIAS.

Acest anunț marchează al doilea an consecutiv în care una dintre cele mai mari expoziții mondiale de automobile este anulată.

„Pandemia Covid a adus multe provocări orașului nostru, țării și lumii întregi, dar la fel ca industria automobilelor, știm că Salonul Auto de la New York va reveni și va fi mai mare și mai bun decât înainte”, au adăugat organizatorii menționând că speră ca evenimentul să poată avea loc în aprilie 2022.

Din nefericire, pe lângă problemele cauzate expozanților și vizitatorilor care află cu doar două săptămâni înainte că evenimentul nu va mai avea loc – detaliu care aduce aminte de scandalul iscat de anularea expoziției auto internaționale de la Geneva în 2020 – anularea ediției din acest an a NYIAS aruncă un văl de incertitudine și asupra altor evenimente auto majore programate pentru acest an. Să nu uităm că începând cu 6 septembrie ar trebui să aibă loc IAA Mobility Munchen, cel mai mare salon auto european din acest an.

Salonul Auto de la Chicago a avut loc luna trecută fără probleme, iar expoziția auto de la Detroit a fost și ea anulată în favoarea unui eveniment mai mic, în aer liber, care va avea loc la sfârșitul acestui an.

– Salonul Auto de la Munchen 2021: IAA va avea un format hibrid
– Coronavirus: Salonul Auto de la Paris a fost anulat

Adaugati comentariu