Expoziție temporară Porsche la Art Safari București

Porsche Art Safari

Pe 28 martie 2023, Porsche a prezentat o expoziție temporară, de o zi, în completarea vernisajului aniversar ”Driven by Dreams”, creat cu ajutorul Porsche Museum Stuttgart, care va rămâne la Art Safari până la încheierea ediției cu numărul 11, pe 14 mai 2023. Expoziția face parte din seria de evenimente dedicate mărcii la împlinirea a 75 de ani de la lansarea primei mașini sport Porsche.

Porsche împlinește 75 de ani și va desfășura o serie de evenimente pentru a marca această aniversare în anul 2023. La București, Porsche are în desfășurare o expoziție specială găzduită de Art Safari în clădirea istorică a palatului Dacia-România de pe strada Lipscani.

Porsche Art Safari

Porsche Art Safari București

”Pe 25 martie am început numărătoarea inversă de 75 de zile până la data marii aniversări: 75 de ani de la nașterea brandului Porsche”, spune Adrian Pascu – Director Importator Porsche pentru România. ”Astfel, ne înscriem cu aceste expoziții în seria de evenimente aniversare care au loc în întreaga lume, prin care celebrăm arta și pasiunea pentru tot ceea ce reprezintă acest brand emblematic.”

Expoziția permanentă prezentată la Art Safari de Porsche, împreună cu Porsche Museum Stuttgart, prezintă istoria în imagini a brandului prin intermediul a 75 de imagini de colecție, postere, afișe și reclame Porsche din ultimii 75 de ani, sub deviza ”Driven by Dreams”. Fotografiile sunt însoțite de un cod QR prin care doritorii pot vizita, virtual, muzeul mărcii din Stuttgart.

Porsche Art Safari

Totodată, în cadrul expoziției, vizitatorii pot admira și instalația de artă creată de artistul Costin Ioniță, care înfățișează un 911 Sport Classic de mari dimensiuni, dar și vernisajul Dreamers.On, inaugurat anul trecut, care prezintă personalități din România alături de modelele Porsche care i-au însoțit în călătoria lor prin locuri și peisaje spectaculoase din țara noastră, vernisaj ce poartă semnătura fotografilor Radu Chindriș și Lavinia Gordan.

Porsche Art Safari

Printre următoarele evenimentele aniversare ale Porsche din lume se numără expoziția specială de la Muzeul Porsche din Stuttgart-Zuffenhausen de pe 9 iunie, sau „Festivalul Viselor” de pe Hockenheimring, organizat pe 10 și 11 iunie, la Porsche Experience Center. În toată lumea vor avea loc expoziții auto aniversare, activități live, și experiențe tematice fascinante pentru fanii și clienții de toate vârstele, culminând cu festivalul auto „Rennsport Reunion” din California, din perioada 28 septembrie – 1 octombrie, care promite să fie o experiență de proporții, plină de culoare, artă și, bineînțeles, un număr impresionant de modele Porsche.

Via Porsche, Art Safari

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top