BMW Seria 6 Gran Turismo facelift- toate motorizările au sistem hibrid pe 48V

BMW Seria 6 Gran Turismo

Funcționalitate și lux pentru interior

Interiorul este dominat de ambianța luxoasă, confort și funcționalitate. Cockpitul orientat spre șofer este completat de o mai mare versatilitate. De asemenea, volumul portbagajului poate crește de la 600 la 1.800 litri.

BMW Seria 6 Gran Turismo

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo vine standard cu BMW Live Cockpit Professional, care include un panou de instrumente complet digital și un Control Display, ambele anvând o diagonală identică a ecranului de 12.3 inch.

Sistemul de control de pe consola centrală redesenat – suprafața sa fiind acum finisată high-gloss Black – și volanul sport îmbrăcat în piele cu butoanele multifuncționale rearanjate, sunt două dintre elementele care amplifică rafinamentul interior.

BMW Seria 6 Gran Turismo

Printre specificațiile standard regăsim scaunele reglabile electric pentru șofer și pasager și tapițeria din piele Dakota. Iar printe opțiuni se numără reglajul multifuncțional al scaunelor față, bancheta cu spătar reglabil electric și tapițeria BMW Individual Merino din piele.

Tot opțional, pentru personalizare, sunt oferite alte elemente de detaliu, noul sistem de iluminare ambientală dinamică, climatizarea pe patru zone, pavilion panoramic, sistem de sunet  Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System și cea mai nouă versiune a sistemului de divertisment Professional pentru locurile din spate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top