BMW Seria 6 Gran Turismo facelift- toate motorizările au sistem hibrid pe 48V

BMW Seria 6 Gran Turismo

Toate motoarele au sistem hibrid pe 48V

Gama de motoare disponibile pentru noul BMW Seria 6 Gran Coupe include două versiuni pe benzină și trei diesel supralimentate cu cea mai nouă tehnologie BMW TwinPower Turbo. Plaja de putere se situează între între 190CP/(140KW) și 340CP/(250kW).

BMW Seria 6 Gran Turismo

Toate motorizările sunt completate cu un sistem mild hybrid care furnizează instataneu putere și asigură o mai mare eficiență.

Acest sistem beneficiază de aportul unui puternic starter-generator de 48V și de o baterie suplimentară care permite stocarea și recuperarea unui înalt nivel de energie la frânare.

Energia este apoi reutilizată atât pentru a furniza curent sistemului electric de 12V, cât și pentru diminuarea sarcinii motorului termic, oferind o „injecție” suplimentară de putere când este nevoie.

Un boost electric

Prin posibilitatea de a oferi un plus de 11CP(8kW) instantaneu, starter-generatorul asigură un boost electric la accelerare, fie la plecarea de pe loc, fie când mașina este deja în mișcare.

Desigur, sistemul are rolul de amplifica eficiența propulsiei, asistând motorul la regimuri de croazieră  sau îmbunătățind răspunsul sistemului Auto Start-Stop

Toate motoarele vin cuplate standard la transmisia automată cu opt trepte Steptronic. Sistemul inteligent de tracțiune integrală,  XDrive, oferit pe versiunile cu șase clindri în linie ale noului BMW Seria 6 Grand Coupe direcționează cuplul spre roți în funcție de situație – în orice condiții de drum. Toate versiunile de motorizare întrumesc standardul Euro 6d de emisii.

Adaugati comentariu