Fiat Chrysler a anunțat că închide temporar fabricile

Constructorul Fiat Chrysler va închide temporar unele dintre uzinele sale în condițiile răspândirii tot mai accentuate a coronavirusului. De asemenea, în contextul unei crize, producția va fi și ea afectată, reducându-se astfel volumul.

Constructorul Fiat Chrysler oprește temporar producția la unele fabrici din Italia și va reduce volumul de producție ca răspuns la focarul de coronavirus din țară, cel mai mare din Europa, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al producătorului auto.

Te-ar putea interesa si

Coronavirus: Salonul Auto de la New York, reprogramat în august

Fiat Chrysler (FCA) a declarat că a intensificat măsurile de prevenire, inclusiv igienizarea intensivă a tuturor locurilor de lucru și de odihnă, pentru a sprijini directivele guvernului de a reduce răspândirea bolii infecțioase.

Constructorul Fiat Chrysler oprește temporar producția la unele fabrici

„Ca urmare, compania va face acolo unde este necesar, închideri temporare ale fabricilor sale în Italia”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

FCA a declarat că pentru a permite păstrarea unei distanțe mai mari între angajați la stațiile de lucru, iar acest lucru se va traduce printr-un volum redus de producție.

Sursa

Sursa foto

 

Adaugati comentariu