Ford are mari probleme cu motoarele – risc sporit de incendiu

Ford are mari probleme cu motoarele - risc sporit de incendiu

Ford are mari probleme cu motoarele pe benzină EcoBoost de 1.0 litri şi 1.6 litri. Compania şi-a propus să restituie sume importante clienţilor ale căror motoare s-au stricat după ce s-au supraîncălzit.

Problemele care apar la motoarele pe benzină EcoBoost de 1.0 şi 1,6 litri se manifestă prin supraîncălzire și în cele mai grave cazuri – motoare EcoBoost care au luat foc în timpul conducerii.

Concret – motoarele pe benzină EcoBoost de 1.0 litri au probleme cu supraîncălzirea, iar cele de 1,6 litri au produs incendii care au dus la dauna totală a mașinilor pe care erau folosite.

Unitățile EcoBoost care dotează modelele Focus, Kuga, C-MAX, Fiesta ST şi Transit Connect, sunt fabricate în mai multe fabrici pe care producătorul american le are în SUA sau în Europa.

Motorul de 1,6 litri este fabricat la uzina Ford Bridgend Engine Plant din Marea Britanie. Propulsorul de 1.0 litri este fabricat în Germania, la Koln, dar şi în România, la Craiova.

Conform unui material publicat de BBC, Ford va suporta costurile de reparații necesare remedierii problemelor apărute la motoarele EcoBoost.

Adaugati comentariu