Formula 1 primește încă patru curse în sezonul 2020 în Turcia, Bahrain și Abu Dhabi

FIA a definitivat calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2020 după ce pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile originale. Sezonul se va încheia cu patru curse ce se vor disputa în Turcia, Abu Dhabi și Bahrain.

Formula 1 va încheia sezonul 2020 cu 17 curse după ce FIA a depus eforturi să găsească soluții după ce pandemia a ținut Marele Circ oprit în prima parte a anului.

Marele Premiu al Chinei a fost anulat și nu se va mai disputa în 2020. În locul său, Turcia va reveni în calendarul F1 după o pauză de 8 ani, circuitul Istanbul Park urmând să găzduiască etape din data de 15 noiembrie.

Formula 1 va merge apoi în Bahrain pentru două curse consecutive ce vor avea loc pe 19 noiembrie și 6 decembrie. Finalul sezonului 2020 se va încheia în Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina pe data de 13 decembrie.

FIA a mai declarat că este posibil ca ultimele curse din sezonul 2020 să fie deschise și pentru un număr limitat de spectatori.

Sezonul 2020 a început pe data de 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei. Până în acest moment s-au disputat șase etape în Austria, Ungaria, Marea Britanie și Spania.

Via Formula 1

Adaugati comentariu