Ghosn se imaginează vedetă de cinema

Carlos Ghosn 2

Carlos Ghosn s-ar dori o viitoare vedetă de cinema, conform presei internaționale. Fostul președinte și CEO al Alianței Renault Nissan Mitsubishi l-ar fi angajat ca agent pe Michael Ovitz.

Ovitz este fondatorul CAA – Creative Artists Agency – și fost președinte al gigantului media Disney. Fostul manager auto a reușit o evadare în stil Hollywood din Japonia în decembrie 2019. El este acum aparent interesat de proiecte de cinema sau TV bazate pe viața sa.

Carlos Ghosn, aspirantul la statutul de vedetă de cinema, a fost arestat în Japonia în 2018 pentru acuzații de fraudă și alte nereguli financiare. În acest moment fostul CEO se află în Liban și are un mandat internațional de arestare pe numele său.

Conform Bloomberg, pentru Ghosn o înțelegere cu un studio de cinema sau TV ar fi o gură de aer financiară. În momentul evadării, Ghosn a renunțat la cauțiunea de 14 milioane de dolari. În plus, analiștii financiari estimează costurile evadării la încă 15 milioane. Conform zvonurilor, planul a inclus ascunderea lui Ghosn în cutia unui instrument muzical, iar coordonator a fost un fost militar american, membru al „Beretelor Verzi”.

Via CNBC

Ghosn se imaginează vedetă de cinema

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top