Honda Passport vine la Los Angeles – Primele detalii și imagini oficiale

Honda Passport

Honda Passport vine la Los Angeles. Niponii readuc astfel în prim plan o denumire populară, care dispăruse cu 16 ani în urmă. Passport a fost primul SUV produs de Honda în perioada 1994-2002.

Honda poziționează viitorul Passport între SUV-urile CR-V, prezentată vara trecută, și Pilot, aceasta din urmă disponibilă pe piața americană cu o configurație cu opt locuri. Honda Americas a desenat noul Passport, care va intra anul viitor în producția de serie la uzina din Lincoln, Alabama, a japonezilor.

Citește și:

Noua Honda HR-V a fost prezentată în America

Honda îi asigură viitorului său SUV o imagine aventuroasă, robustă, dar și abilități de off-roader pur-sânge. În gama de motorizare și-ar putea face apariția propulsorul V6 de 3,5 litri.

“Noul Passport este un SUV mai personal, mai puternic și mai capabil pe teren accidentat care mixează  confortul călătoriilor zilnice cu aventura din off-road, la sfârșit de săptămână, sfidând orice tip de condiții meteo”, spune Henio Arcangeli Jr., vicepreședinte American Honda Motor.

Honda Passport 2

Imaginile oferite de Honda în fotografiile și clipul teaser nu dezvăluie prea multe informații despre design-ul viitorului SUV nipon.

Honda mizează pe Passport pentru a putea trece cifre de vânzări mai mari în contul gamei sale de SUV-uri. În SUA, SUV-urile Honda își adjudecă peste jumătate din vânzările companiei.

Rivală pentru modele ca Hyundai Santa Fe, Ford Edge și Nissan Murano, viitoarea Honda Passport va fi prezentată pe 27 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. Tot atunci vom afla detalii oficiale referitoare la motoarele care vor pune în mișcare mașina.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top