Hyundai Prophecy, un nou nivel pentru „Sensuous Sportiness”

Hyundai Prophecy, un nou nivel pentru „Sensuous Sportiness”

Hyundai Prophecy ar fi trebuit să fie conceptul „flagship” al companiei dacă Salonul Auto de la Geneva nu ar fi fost anulat. Acum, noua interpretare a filozofiei de design „Sensuous Sportiness” poate fi admirată doar în mediul virtual.

Hyundai Prophecy reprezintă o abatere majoră de la stilul prezent al casei – așa cum putem observa pe micul i20 sau compactul i30 cu facelift. Studiul de design adoptă o formă extrem de aerodinamică, reinterpretând cu brio conceptul de sedan de lux. În plus, formează o paralelă cu prototipul „45” prezentat anul trecut. Totuși, nu suntem siguri de afirmația companiei, care se laudă cu Prophecy ca fiind un fel de „Ultimate Automotive Form”…

Hyundai Prophecy, un nou nivel pentru „Sensuous Sportiness”

Există însă elemente unicat, inițiate de compania sud-coreeană. Jantele tip „elice” au și o funcție aerodinamică, de exemplu. Iar luminile „pixel” de pe conceptul 45 trec la următorul nivel pe Prophecy. Acestea sunt utilizate nu doar pentru faruri, ci și pentru a forma o „grilă” posterioară. Plus că sunt prezente în stopuri și în componența spoilerului. Iar Hyundai promite că le va integra în curând pe viitoarele sale modele.

Hyundai Prophecy, un nou nivel pentru „Sensuous Sportiness”

Hyundai Prophecy este un concept complet electric și autonom. Constructorul asiatic nu a oferit detalii despre sistemul de propulsie cu emisii zero. În schimb, a explicat că a ales să renunțe complet la volan. Acesta a fost înlocuit cu două „joystick-uri” pivotante, amplasate în stânga și în dreapta. În plus, parcă pentru a pre-întâmpina epidemia de coronavirus, există la bord și sistemul „Clean Air Technology”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top