Încă un pic! Viitorul Volkswagen T-Cross apare într-un teaser video

Volkswagen T-Cross (2)

Nu mai e mult până vom vedea viitorul Volkswagen T-Cross în întregime. Scade numărul zilelor până la prezentarea oficială și crește numărul teaser-elor. Nemții prezintă un video de aproape 20 de secunde, în care dezvăluie mare parte din interiorul mașinii.

Cel mai mic membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen, după Touareg, Tiguan și T-Roc, viitorul T-Cross va fi prezentat pe 25 octombrie. Până atunci însă, avem deja detalii importante din cabina mașinii construite pe platforma MQB A0, pe care Grupul Volkswagen a rezervat-o mașinilor mici.

Teaser: Volkswagen T-Cross va fi una dintre

cele mai sigure mașini din clasa sa

Noul teaser video arată mare parte din cabina lui T-Cross, care imită, în mare, conceptul interior al noului Polo, venind cu elemente care îl fac modern, fresh și ușor de personalizat. Nu e deloc surprinzător, având în vedere că T-Cross și Polo împart aceeași platformă. Scaunele vor fi îmbrăcate în tapițerie din textil, în combinații cu suprafețe acoperite cu piele.

Imaginile arată și dispunerea orizontală a stopurilor, dar și jantele colorate, care, se pare, pot fi comandate în funcție de culoarea aleasă pentru interior.

Tot de la Polo, T-Cross va prelua gama de motorizare. Platforma MQB A0 nu permite opțiunea unui sistem de tracțiune integrală.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top