Încă un pic! Viitorul Volkswagen T-Cross apare într-un teaser video

Volkswagen T-Cross (2)

Nu mai e mult până vom vedea viitorul Volkswagen T-Cross în întregime. Scade numărul zilelor până la prezentarea oficială și crește numărul teaser-elor. Nemții prezintă un video de aproape 20 de secunde, în care dezvăluie mare parte din interiorul mașinii.

Cel mai mic membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen, după Touareg, Tiguan și T-Roc, viitorul T-Cross va fi prezentat pe 25 octombrie. Până atunci însă, avem deja detalii importante din cabina mașinii construite pe platforma MQB A0, pe care Grupul Volkswagen a rezervat-o mașinilor mici.

Teaser: Volkswagen T-Cross va fi una dintre

cele mai sigure mașini din clasa sa

Noul teaser video arată mare parte din cabina lui T-Cross, care imită, în mare, conceptul interior al noului Polo, venind cu elemente care îl fac modern, fresh și ușor de personalizat. Nu e deloc surprinzător, având în vedere că T-Cross și Polo împart aceeași platformă. Scaunele vor fi îmbrăcate în tapițerie din textil, în combinații cu suprafețe acoperite cu piele.

Imaginile arată și dispunerea orizontală a stopurilor, dar și jantele colorate, care, se pare, pot fi comandate în funcție de culoarea aleasă pentru interior.

Tot de la Polo, T-Cross va prelua gama de motorizare. Platforma MQB A0 nu permite opțiunea unui sistem de tracțiune integrală.

Adaugati comentariu