Ineos Grenadier a intrat în producția de serie

Britanicii de la Ineos au anunțat intrarea oficială în producția de serie pentru modelul Grenadier. Acesta este asamblat la uzina din Hambach, Franța și va fi comercializat și în România de către Automobile Bavaria.

Modelul off-road Ineos Grenadier a intrat oficial în producția de serie la uzina din Hambach, Franța. Proiectul este anunțat încă din 2017, iar modelul a fost dezvăluit în 2020.

Ineos Grenadier în producția de serie

Noul model specializat în off-road a intrat în producția de serie, primele exemplare părăsind deja uzina din Franța. Primele livrări vor fi făcute în luna decembrie.

Până la sfârșitul anului 2022, Ineos intenționează să dezvolte o rețea de 200 de puncte de vânzare și service pentru Grenadier în 50 de țări, incluzând grupuri renumite dealeri auto și specialiști 4×4. În România, modelul Ineos Grenadier va fi comercializat de către Automobile Bavaria din București, companie specializată în vânzările modelelor BMW, Mini și Rolls-Royce.

Noul model off-road Ineos Grenadier este un automobil creat de la zero de echipa strânsă de miliardarul britanic Jim Ratcliffe. Grenadier are dimensiuni similare cu noul Mercedes-Benz G-Klasse și folosește motoare BMW cu șase cilindri benzină și diesel. Jim Ratcliffe este fondatorul și acționarul majoritar al grupului britanic Ineos, un jucător important pe piața petrochimică evaluat la 50 miliarde de lire sterline.

Via Ineos

Adaugati comentariu