Kia Proceed – Un teaser arată spatele mașinii

2018-Kia-ProCeed-06

Kia a prezentat noua Kia Ceed la începutul acestui an, dar nu se oprește aici. Constructorul sud-coreean va dezvălui Kia Proceed în aproximativ două săptămâni. Mașina își va face apariția și în octombrie, la Paris.

Dar înainte de a ajunge acolo, Proceed apare într-o fotografie oficială, care arată partea posterioară a mașinii. Cu proporții robuste și o bandă luminoasă LED care unește cele două stopuri, Proceed arată ca Sportage, dar fără garda mare la sol a SUV-ului.

Anticipată de conceptul cu același nume, Proceed va fi un shooting brake cu cinci uși, așa cum demonstrează fotografiile spion ale mașinii surprinse în teste pe drumurile publice și pe circuit. Este look-ul abordat și de break-urile CLA și CLS și chiar de Ferrari GTC4 Lusso, dar evident, Proceed va fi în cu totul altă categorie de preț.

Kia Proceed Shooting Brake în versiune de serie

va fi dezvăluită la Paris

Proceed ar trebui să-și găsească loc între compacta Ceed și Ceed Sportswagon și va prelua aceleași motoare ca frații săi. Și versiunea GT ar putea să-și facă apariția în gamă.

Pro_cee’d (cu numele care integrează caractere neobișnuite în denumirile modelelor) a fost un hatchback cu trei uși. Kia a decis însă, rapid, să renunțe la acel tip de caroserie. Kia nu e primul producător auto taie de pe listă modelele în trei uși. Audi A3, Volkswagen Polo, SEAT Ibiza și Citroen C3 au ales soluția mai practică a caroseriei cu cinci uși.

Kia Proceed va fi prezentată pe 13 septembrie, iar pe 2 octombrie, va fi la standul sud-coreenilor de la Salonul Auto de la Paris.

Kia Proceed teaser

Adaugati comentariu