Kia Ceed GT și Kia ProCeed au ieșit pe Nurburgring

2018-Kia-Ceed-GT-10

Kia Ceed GT și Kia ProCeed au ieșit pe circuitul de la Nurburgring pentru testele preliminare. Primele prototipuri ale celor două versiuni Ceed vor ajunge anul viitor pe șosele. Fotografiile spion arată mașinile purtând un strat gros de camuflaj.

Kia Ceed GT este versiunea sportivă a lui Ceed standard, prezentată în februarie, în timp ce ProCeed vine ca un shooting brake neconvențional. Cele două modele testează intens de câteva luni bune, atât pe drumurile publice, cât și pe circuit.

2018-Kia-Ceed-GT-04

Prețuri Kia Ceed. Compacta sud-coreeană

e disponibilă începând cu 13.833 de euro

Versiunea GT este concepută pentru cei care vor să îmbine caracterul practic al unei compacte cu cel sportiv al unui hot hatch. Constructorul sud-coreean promite că GT-ul va fi o mașină de zi cu zi, departe de a fi extremă. Modelul va primi elemente stilistice mai agresive, cum ar fi partea frontală evident mai sportivă. În partea posterioară se va regăsi un sistem dublu de evacuare, care îi va confirma natura atletică.

2018-Kia-Ceed-GT-05

Test Kia Ceed – 5 lucruri esențiale

Sub capotă, se va regăsi ceea ce va deveni cel mai puternic propulsor din gama Ceed. Nu există încă informații oficiale, dar mașina ar putea primi o versiune a motorului turbo de 2.0 litri care pune în mișcare Hyundai i30N.

Spre deosebire de conceptul prezentat în 2017, la Salonul Auto de la Frankfurt, versiunea de serie Kia ProCeed va veni cu o imagine mai îmblânzită. Design-ul celui de-al treilea membru al familiei Ceed va fi cel al unui shooting brake, dar aflat la granița dintre o compactă și un break. Soluțiile tehnice vor fi aceleași ca acelea folosite în cazul compactei, iar sub capotă, se vor regăsi aceleași motoare.

2018-Kia-ProCeed-03

Sursă foto: Quattroruote.it.

Adaugati comentariu