Kia Sportage împlinește 25 de ani. Mai țineți minte cum arăta prima generație?

Kia Sportage Edition 25 (1)

Kia Sportage aniversează 25 de ani de existență. Sportage a fost primul model construit de Kia în Europa. Peste 5 milioane de unități s-au vândut de-a lungul sfertului de secol de existență a modelului.

25 de ani mai târziu, cea mai recentă generație Sportage primește tehnologii inovatoare. Tehnologia micro hibrid EcoDynamics+ integrează un sistem de 48 de volți.

Kia Sportage Edition 25 (1)

Cât costă Kia Sportage facelift în România? Află prețurile AICI!

“Sportage are o istorie bogată și este un model care a câștigat numeroase premii”, spune Paul Philpott, președinte și CEO Kia Motors UK despre best-seller-ul sud-coreean.

Kia aniversează cei 25 de ani de Sportage cu un model special, “Edition 25”. Acesta va fi disponibil exclusiv cu motorul 1.6 GDi cu 132 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu 6 rapoarte. Mașina vine standard cu jante de 17 inci, un sistem de sonorizare JBL cu opt difuzoare, un ecran tactil de 8 inci cu navigație prin satelit și conexiune Android Auto și Apple CarPlay.

Kia Sportage Edition 25 (2)Citește și:

Test drive – Kia Sportage facelift 1.6 T-GDI 7DCT 4×4 Style

Funcția Smart Entry, scaune și volan încălzite și o cameră de 360 de grade Around View Monitor sunt, de asemenea, disponibile la “Edition 25”. La capitolul “siguranță”, Sportage în ediție specială bifează, printre altele, sistemul de avertizare a șoferului, Forward Collision-Avoidance Assist cu funcție de detectare a pietonilor și sistemul de menținere a benzii de circulație.

Adaugati comentariu