Lego Technic adaugă modelul Ferrari 488 GTE în gama machetelor auto

Lego își completează gama de seturi dedicate lumii auto cu o machetă a modelului de curse Ferrari 488 GTE ”AF Corse 51”.

Pasionații de seturi Lego și automobile pot asambla acum versiunea Lego Technic a modelului Ferrari 488 GTE. Este versiunea de circuit înscrisă de echipa AF Corse în Campionatul Mondial de Anduranță.

Macheta Lego Technic înglobează elementele de design fiind o replică exactă a modelului de curse Ferrari. Motorul V8 are pistoane în mișcare, iar caroseria are elementele specifice modelului de curse înscris de echipa italiană AF Corse cu numărul de concurs 51.

Macheta Lego Technic Ferrari 488 GTE are 48 cm lungime și conține 1677 piese. Este dedicat fanilor cu vârste peste 18 ani. Noul set Lego Technic va fi disponibil de la 1 ianuarie 2021 în magazinele Lego și online, prețul recomandat fiind de 899 lei.

”Șansa de a reproduce un model Ferrari în formă Lego Technic e un vis din copilărie care devine realitate”, menționează Lars Krogh Jensen, Designer Lego Technic. „Ferrari este recunoscut pentru autovehiculele incredibile, așa că am știut că trebuie să împing limitele sistemului Lego Technic pentru a aduce un omagiu acestui model iconic de circuit. Modelul reproduce silueta sofisticată a originalului, incluzând totodată și detalii tehnice, pentru a putea reda adevărata natură a 488 GTE. Construirea sa reprezintă o provocare pentru orice fan care apreciază un design excelent și își dorește să afle mai multe detalii de inginerie și tehnologie de care această machetă impresionantă dispune.”

Via Lego

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top