Lexus ar putea produce un crossover de clasă mică numit LBX

Lexus a înregistrat denumirile LBX și Lexus LBX, ceea ce ar putea să însemne că divizia de lux a mărcii Toyota pregătește un concept pentru crossover de clasă mică.

Denumirile au fost înregistrate pentru piața europeană și pentru cea din Elveția în clasa denumirilor pentru automobile și piese auto.

Există de ceva vreme zvonul că Lexus ar putea produce un crossover de clasă mică ce ar intra în gama constructorului japonez sub actualul model UX. În trecut a fost circulată informația neconfirmată că acesta ar putea purta numele BX.

Odată cu înregistrarea noilor denumuri este posibil ca Lexus să prezinte în viitor un concept pentru un posibil crossover mic. Acesta ar putea fi bazat pe proaspătul lansat model Toyota Yaris Cross. Modelul folosește platforma TNGA-B a constructorului japonez, având elemente comune cu modelul de clasă mică Toyota Yaris.

Yaris Cross folosește sistemul de propulsie hibrid format din motorul pe benzină cu trei cilindri de 1.5 litri și un motor electric de 80 CP alimentat de o baterie li-ion. Puterea totală a sistemului hibrid este de 116 CP.

Via ams, motor1

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top