LIVE Frankfurt 2019 – Bugatti Chiron Super Sport 300+ – Informații oficiale despre cea mai rapidă mașină

Bugatti Chiron Super Sport 300+ (2)

Prototipul care a stabilit recordul de viteză de 490,48 km/h intră în producția de serie. Acesta se va numi Bugatti Chiron Super Suport 300+ și va fi produs în doar 30 de unități. Mașina a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt.

Bugatti Chiron Super Sport+ este versiunea de serie a prototipului care a doborât recordul de viteză, cu pilotul Andy Wallace la volan, pentru a stabili un nou standard pentru mașinile de serie.

Partea frontală este aproape identică, iar caroseria din fibră de carbon poartă accentele portocalii ale prototipului. Cele mai importante modificări au fost operate în partea din spate, acolo unde apare o capotă personalizată care acoperă motorul, iar țevile de evacuare seamănă cu cele ale noului Bugatti Centodieci, mașina care costă 8 milioane de euro!

Bugatti Chiron Super Sport 300+ (4)

Modelul de serie va primi și un scaun pentru pasager și va sta la o distanță mai mare de sol. Viitorul posesor de Bugatti Chiron Super Sport 300+ va putea comanda și un roll cage. Viteza modelului de serie va fi limitată la 440 km/h, dar opțional, limitarea electronică poate fi eliminată. Chiron Super Sport 300+ este pus în mișcare de un motor W16 de 8.0 litri.

Bugatti Chiron Super Sport 300+ (8)

Producția ediției super limitate va începe peste doi ani, iar primii clienți își vor primi mașina în vara anului 2021. Prețul de pornire al lui Super Sport 300+ este de 4,6 milioane de euro și include și acces pe circuitul Ehra-Lessien, acolo unde a fost înregistrat recordul de viteză.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top