Logan Stepway va debuta la Salonul Auto de la Moscova

Logan Stepway va debuta la Salonul Auto de la Moscova

Logan Stepway va debuta la Moscova completând astfel oferta Renault pentru piața rusească alături de Sandero Stepway și Dokker Stepway.

La sfârșitul lunii august vom vedea la Salonul Auto de la Moscova o versiune Logan Stepway care va fi vândută doar pe piața din Rusia.

Logan Stepway va debuta la Salonul Auto de la Moscova

Logan-ul preia elementele de design ale seriei Stepway care includ o grila a radiatorului modificată și bara de protecție, garda la sol fiind mărită la 195 mm.

Logan Stepway este echipat cu sistemul multimedia MediaNav 4.0, care include suport pentru sistemele Android Auto și Apple CarPlay.

În România se vinde versiunea Logan MCV Stepway și sunt șanse mici ca Dacia să producă o variantă sedan Stepway pentru piața locală.

În martie la Geneva Dacia a prezentat o ediție limitată pentru modelele Stepway Sandero, Lodgy, Dokker și Logan MCV, care urmează să fie personalizată pentru diversele piețe. Exteriorul este vopsit în culoarea Beige Dune, care și-a făcut apariția pe noul Duster, mașinile sunt dotate cu jante de 16 inci cu efect diamantat, în două nuanțe (Sparkling Silver și Glossy Black), și vor avea ornamente negre pe montanții centrali (unde urmează să apară inscripția Stepway) și carcasele oglinzilor. Totodată, Sandero și Logan MCV Stepway vor beneficia, în premieră, de aer condiționat automat. Pe lista de dotări mai sunt incluse tapițerie negru-gri cu cusături contrastante, scaune cu numele Stepway brodat, covorașe speciale, cu cusături gri, și finisări cromate la gurile de ventilație.

Sursa foto: Renault Rusia/autoblog.md

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top