London Electric Cars convertește modelul Mini clasic la propulsie electrică

London Electric Cars s-a specializat în convertirea modelului Mini clasic în automobil electric cu ajutorul trenului de rulare preluat de la Nissan Leaf.

Pentru cei care vor să își convertească modelul Mini clasic la propulsie electrică, o companie din Londra, Marea Britanie, are soluția. Pentru 25.000 lire sterline, modelul Mini original este convertit cu ajutorul trenului de rulare preluat de la modelul Nissan Leaf.

Rover Mini din 1993 convertit la propulsie electrică de London Electric Cars

Conversia standard include o baterie de 20 kWh, dar daca clienții doresc, se pot instala și baterii mai mari sau un motor electric mai puternic. Dacă clientul nu deține deja un Mini clasic pentru conversie, compania britanică poate găsi un exemplar contra cost.

London Electric Cars a ales trenul de rulare electric de la modelul Nissan Leaf după multe cercetări și analize, considerând că preluarea unui sistem deja testat este mai eficientă față de crearea de la zero a unui sistem electric propriu. LEC a mai convertit în trecut și alte modele clasice britanice ca Land Rover, Morris Minor și Morris Traveller.

Modelele electrice convertite sunt scutite de taxa de drum britanică și taxa Congestion Charge pentru centrul Londrei. Timpul necesar conversiei este de șase săptămâni, dar momentan lista de așteptare este de șase luni.

Via Autocar / LEC

Adaugati comentariu