Maserati Grecale Folgore a debutat oficial la Shanghai cu 557 CP

Maserati Grecale Folgore

Italienii de la Maserati au adus la Salonul Auto de la Shanghai versiunea electrică a modelului Grecale: două motoare electrice ce oferă un total de 557 CP și o baterie de 105 kWh.

Maserati a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai versiunea electrică a SUV-ului Grecale. Numit Grecale Folgore, acesta utilizează două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte. Motoarele au puteri egale, fiecare furnizând 205 kW. Puterea totală este de 410 kW, adică 557 CP. Cuplul maxim furnizat este de 850 Nm.

Maserati Grecale Folgore

Maserati Grecale Folgore

Pentru a alimenta cele două motoare electrice, Maserati a ales o baterie de 105 kWh și anunță o autonomie oficială de 500 kilometri. Consumul mediu de energie electrică este de 23.6 kWh/100 km. Sistemul suportă încărcări rapide la 150 kW, ceea ce înseamnă că are nevoie de 29 minute pentru o încărcare de la 20 la 80%. Chargerul AC suportă încărcări de maxim 22 kW.

Maserati Grecale Folgore

Maserati Grecale Folgore poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4,1 secunde, iar viteza maximă este de 220 km/oră.

La exterior, versiunea Folgore se remarcă printr-o serie de elemente specifice. Partea frontală are o grilă revizuită, iar jantele au design specific și pot avea diametre între 19 și 21 inchi. La interior, Grecale Folgore folosește tapițerie din Econyl, un plastic reciclat) și are instrumente de bord digitale cu ecran de 12.3 inchi și un display central tactil tot de 12.3 inchi. Sunt disponibile patru moduri de rulare: GT, Sport, Off-Road și Max Range.

Maserati Grecale Folgore

În modul Max Range, sistemul limitează viteza la 130 km/oră și reduce sistemul de climatizare și răspunsul accelerației.

Via Maserati

1 thought on “Maserati Grecale Folgore a debutat oficial la Shanghai cu 557 CP”

  1. Maserati Grecale Folgore Fulger S.U.V:

    Rate: 10 / 5 *****

    Întruchipează perfecțiunea, compactă!
    Sub posesia lui Poseidon!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top