Mașina Anului 2019 în lume este…

Jaguar I-Pace Mașina Anului 2019 în Lume

A fost aleasă Mașina Anului 2019 în lume! După succesul înregistrat în Europa, Jaguar I-Pace își adjudecă și titlul mondial. Premiul le-a fost înmânat reprezentanților casei britanice la Salonul Auto de la New York.

SUV-ul electric Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în lume. Acesta și-a devansat rivalii Audi E-Tron, lansat în toamna anului trecut, și seria 60 de la Volvo (S60/V60).

Aflați aici care a fost Mașina Anului 2018!

I-Pace a fost preferatul juriului și la categoriile Car Design of the Year (Designul Anului), unde a trecut de Suzuki Jimny și Volvo XC40, și Green Car of the Year (Mașina Verde a Anului), acolo unde a câștigat cursa cu Audi E-Tron și Hyundai Nexo.

Test drive Jaguar I-Pace

“Este o onoare că Jaguar I-Pace a primit atâtea premii de la jurații prestigioasei competiții World Car”, a fost declarația CEO-ului Jaguar Land Rover, Ralf Speth.

McLaren 720S a întrunit toate condițiile pentru a fi desemnat Performance Car of the Year (Mașina Ultra-Performantă a Anului), în timp ce Audi A7 a fost aleasă Luxury Car of the Year (Mașina de Lux a Anului), în competiția în care s-a duelat cu Seria 8 de la BMW și cu SUV-ul produs de compania de la Ingolstadt, Q8.

Carismaticul Suzuki Jimny este Urban Car of the Year (Mașina de Oraș a Anului). Pentru titlu, a învins Kia Soul și Hyundai Santro.

Lista completă a premianților este pe www.missauto.ro!

 

Adaugati comentariu