Mercedes-AMG GT R PRO vine la Salonul Auto de la Los Angeles

Mercedes-AMG GT R PRO

Mercedes pregătește în secret premiera mondială a viitorului Mercedes-AMG GTR PRO, dar și prezentarea gamei actualizate AMG GT. Toate acestea vor vedea lumina zilei pe 28 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mercedes și-a făcut deja planurile. Șeful AMG, Tobias Moers, va urca pe scenă pe 28 noiembrie, pentru a prezenta viitorul Mercedes-AMG GT R PRO. Evenimentul va fi difuzat online.

Ediția limitată GT R PRO are la bază versiunea GT R, modificată pentru a deveni o mașinărie ultra-performantă, cu veleități de automobile de circuit. GT R PRO preia soluțiile tehnice ale mașinilor de curse GT3 și GT4. O serie de modificări exterioare și interioare vor aduce GT R PRO mai aproape de coupe-ul cu patru uși prezentat de curând, AMG GT Coupe.

Los Angeles, vine și SUV-ul Mercedes-Benz GLE, care va ajunge în premieră pe pământ american. SUV-ul vine cu o suspensie cu sistem de 48 V, disponibilă pentru motorizările de top, dar și un sistem inovator de tracțiune integrală 4MATIC.

Citește și:

Salonul Auto de la Los Angeles. TOATE PREMIERELE

Minionul familiei Mercedes, Clasa A, își va face debutul în Statele Unite în noiembrie, fiind prima oară când compacta ajunge pe piața americană.

Lista de premiere include și modelele Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupe și Cabrio, CLS 53 4MATIC, dar și SUV-ul G 63.

Noul van Sprinter, produs acum și în SUA și comercializat în premieră acolo, va fi, de asemenea, în centrul atenției la salonul auto de pe coasta de vest a Statelor Unite.

 

Adaugati comentariu