Mercedes-Benz GLB în teste. Când va ajunge în showroom-uri?

Mercedes-Benz GLB (3)

Mercedes-Benz GLB se întoarce pe șosele pentru teste. Inginerii pregătesc versiunea de serie. GLB va fi primul SUV compact cu șapte locuri dezvoltat de compania premium.

La mai puțin de două luni de la prezentarea conceptului GLB, la Salonul Auto de la Shanghai, inginerii de la Mercedes lucrează la setările finale ale versiunii de serie.

Mercedes-Benz GLB (4)

Modelul renunță treptat la camuflaj, astfel că prototipul surprins în teste are doar partea frontală și partea posterioară mascate de autocolantul alb-negru. Se pot observa, sub acesta, farurile și stopurile cu tehnologie LED, care par să semene cu cele ale conceptului dezvăluit în China.

Unde va fi construit noul SUV de lux de la Mercedes, GLB?

GLB va fi un SUV compact, care se va poziționa între GLA și GLC și care preia platforma și motoarele Clasei A. Ampatamentul extins, de 2.829 mm, va permite amplasarea la bord a șapte locuri. Accesul către locurile din spate se va realiza ușor, pentru că rândul doi de scaune vine cu funcție Easy Entry.

Mercedes-Benz GLB (2)

Nu există, până la această oră, imagini spion cu interiorul, dar conceptul prezentat în aprilie propune materiale fine ca piele și alcantara.

GLB va primi și o versiune sportivă, AMG. Prima dintre acestea va fi, ca în cazul Clasei A, versiunea AMG 35. SUV-ul compact va fi dezvăluit în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, și va ajunge în showroom-uri în iarna viitoare.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top