Mercedes-Benz X-Class are rival pe măsură! Acesta este primul pick-up BMW!

Pick-up BMW (2)

Mercedes-Benz X-Class are, în sfârșit, un rival pe măsură! La uzina de la Munchen s-a construit primul pick-up BMW. Mașina va fi expusă la BMW Motorrad Days, evenimentul dedicat pasionaților de motociclete.

Stagiarii uzinei BMW de la Munchen au construit primul pick-up BMW, în colaborare cu diviziile de Construcțție a Conceptelor de Vehicule și Tehnologie a Modelului. Vehiculul are la bază noul SUV BMW X7, vârful gamei X, în versiune X7 xDrive40i, cu 340 de cai putere, testat de inginerii BMW în faza pre-serie.

Pick-up BMW (3)

Modelul unicat, vopsit în BMW Individual Tanzanite Blue metalizat, a primit o benă cu podea din lemn de tec, prelucrat maual, indicii clare că stagiarii au găsit inspirație în sporturile nautice.

Noul BMW X7 – Informații complete și galerie foto

Pick-up-ul este echipat și cu suspensie pneumatică, ce permite reglarea înălțimii. În fotografii, pick-up-ul premium este însoțit de o motocicletă reprezentativă din segmentul adventure, BMW F 850 GS.

Pick-up BMW (7)

Cabina oferă cinci locuri. Spațiul cargo din spatele acesteia este de 140 de centimetri atunci când este închis și de 200 de centimetri atunci când este deschis.

Masa pick-up-ului este redusă cu 200 de kilograme față de cea a SUV-ului, deși noul model este cu 10 centimetri mai lung. Acest lucru a fost posibil datorită utilizării polimerului ranforsat cu fibră de carbon pentru portierele din spate și pentru capacul benei.

Pick-up BMW (6)

Zece luni au lucrat la acest proiect cei 12 stagiari din departamentele de caroserii și mecanică a automobilului. Echipa de viitori specialiști a transformat SUV-ul într-un concept complet functional, omologat pentru șosea, cu statutul unui show car. Pentru moment, nu este planificată intrarea modelului în producția de serie, pentru a rivaliza cu Clasa X, pick-up-ul premium dezvăluit de Mercedes în 2017.

La ora actuală, aproximaitv 5.000 de persoane sunt pregătite de BMW, în domeniul auto, în întreaga lume.

Adaugati comentariu