Mercedes prezintă noile facilități de confort de la bordul lui Mercedes S-Class W223

Noul Mercedes S-Class W223 promite un interior revoluționar în care noile facilități de confort și lumina ambientală activă vor oferi un confort nemaiîntâlnit în segmentul de lux. 

Mercedes a prezentat al treilea episod din serialul cu noul Mercedes S-Class W223. După primele două episoade în care au fost explicate pe larg noul sistem multimedia MBUX și noul tren de rulare cu direcție integrală și suspensia E-Active Body Control, Mercedes prezintă acum facilitățile de confort din noul S-Class.

Tehnologia LED a permis adoptarea luminii ambientale active care este integrată în pachetul de asistență la conducere. De exemplu, Asistentul activ de unghi mort avertizează asupra unei coliziuni iminente cu o animație cu lumină roșie.

interior Mercedes S-Class W223 2020

Sistemul de lumină ambientală cu LED utilizează fibră optică realizată dintr-un material transparent. Sunt 250 LED-uri distribuite la o distanță de 1,6 cm. Lumina ambientală are o strălucire de 10 ori mai mare decât în trecut (200 candela pe mp) fiind vizibilă și la lumina zilei. Culorile și strălucirea (20 niveluri) poti fi modificate din sistemul multimedia MBUX.

Lumina ambientală este inclusă și în pachetul Energizing Comfort În acest fel sistemul creează o atmosferă optimă – învigorătoare în caz de oboseală sau relaxată în cazul unui înalt nivel de stres.

Pachetul Energizing Comfort a suferit o serie de îmbunătățiri:
– programele au rămas aceleași Refresh, Vitality, Warmth, Joy, Comfort dar carcaterul lor e mai bine pus în evidență
– în cadrul fiecărui program există modul Join (un pasager poate urma un program care rulează) și modul Share (un program separat poate fi sugerat unui anume pasager)

Confortul scaunelor a fost îmbunătățit. Scaunele climatizate au fante radiale, camerele de aer de la funcția de masaj sunt mai aproape de suprafața scaunului deci de spatele pasagerului, masajul fiind mai eficient. Funcția „confy pillow” permite încălzirea gâtului la scaunele spate.

Aapărut o nouă funcție ADAPT la care prin introducerea înălțimii șoferului în sistemul MBUX, se reglează automat scaunul și volanul.

În spate se oferă configurații cu banchetă, două scaune individuale, cu funcții de înclinare accentuată a spătarului și consolă centrală Business.

Noul Mercedes S-Class W223 va fi prezentat în premieră mondială pe 2 septembrie.

Adaugati comentariu