Mini-Tesla. Elon Musk și echipa lui lucrează la o mașină cu un singur loc

Mini-Tesla

Elon Musk dă săptămânal știri pe Twitter referitoare la companiile pe care le conduce, iar Tesla ia prim planul. Cel mai recent anunț făcut de omul de afaceri pe rețeaua de socializare este cel referitor la o mini-Tesla, pe care constructorul californian intenționează să o lanseze în viitorul apropiat.

“Lucrăm la o mini-Tesla în care o să încapă un adult”, scrie Musk pe Twitter. Un follower îl întrebase pe șeful producătorului de mașini electrice când își va face apariția Model X Radio Flyer. Un Model S Radio Flyer, destinat exclusiv copiilor între 3 și 8 ani, cu greutatea maximă de 37 de kilograme, este deja pe piață. Spre deosebire de mașinuța electrică pentru cei mici, mini-Tesla despre care vorbește Musk este una rezervată adulților.

Un sfert dintre cei care au rezervat Tesla Model 3 s-au răzgândit

Mașina pe care spune că are de gând să o construiască rămâne însă, un mister. Este puțin probabil să vedem, în scurt timp, un vehicul care să se poziționeze sub Model 3, a cărui producție abia a depășit momentele grele din punct de vedere financiar și logistic. Un vehicul nou nu ar face decât să complice situația companiei din Palo Alto.

Tesla va concedia 9% din personal

Elon Musk dă de înțeles că viitoarea mini-Tesla va fi o mașină extrem de compactă, care va avea proporțiile unui cart de golf și care va putea fenta traficul ultra-aglomerat din metropole.

Adaugati comentariu