Mitsubishi Eclipse Cross: Noul SUV compact, expus în avanpremieră în România

Mitsubishi Eclipse Cross va fi expus luna aceasta în mai multe orașe din România. Este vorba despre un exemplar unicat, de preproducție, prezentat publicului din țara noastră cu 3 luni înainte de sosirea în showroom-uri a modelului de serie.

Noul SUV compact se află în premieră în Romania în perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Producția de serie va începe în luna octombrie, în Japonia, urmând ca primele unități să fie livrate în decembrie 2017.

Calendarul road-show-ului Eclipse Cross:
22 – 24 Septembrie Baneasa Shopping City;
26 – 27 Septembrie Vivo! Constanta;
28 – 29 Septembrie Palas Mall Iasi;
30 Septembrie – 2 Octombrie Coresi Mall Brasov;
3 – 4 Octombrie Mecatronics Sibiu;
6 – 7 Octombrie Iulius Mall Cluj.

Noul SUV compact, rival direct pentru Nissan Qashqai, va avea o lungime de 4,4 metri și va completa gama de modele polivalente Mitsubishi, care va fi reconfigurată. Astfel, viitorul ASX va fi sensibil mai mic decât modelul actual (4,3 metri) și va juca rolul SUV-ului de segment B, iar Outlander va fi exponentul brandului nipon în clasa medie, păstrându-și configurația cu șapte locuri.

Noul Eclipse va fi oferit în compania actualului diesel de 2,2 litri preluat de la Outlander și cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, dezvoltată in-house. Marea noutate este un turbo de 1,5 litri, alimentat cu benzină și cuplat exclusiv la o cutie de viteze CVT. Tracțiunea integrală va fi standard.

CITEȘTE MAI MULT DESPRE ECLIPSE CROSS AICI

Adaugati comentariu