Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: imagini cu versiunea europeană a modelului crossover

Mitsubishi a publicat imagini cu versiunea europeană a modelului Eclipse Cross PHEV, crossover plug-in hybrid ce va fi disponibil și în România începând cu luna martie 2021.

După ce a anunțat un facelift și adoptarea sistemului plug-in hybrid pentru modelul Eclipse Cross în luna octombrie, Mitsubishi publică primele imagini cu versiunea europeană a noului model.

Noul crossover PHEV va fi disponibil în Europa în prima parte a anului viitor, fiind al doilea plug-in hybrid din gama Mitsubishi după modelul Outlander PHEV.

Eclipse Cross preia sistemul de propulsie de la modelul Outlander PHEV, acesta fiind format din motorul pe benzină de 2.4 litri de 98 CP și două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte (82 CP și 95 CP). Constructorul japonez spune că nu poate indica o putere cumulată pentru sistemul hibrid, deoarece motorul pe benzină, motorul electric frontal și cel din spate nu funcționează niciodată la viteză completă împreună – puterea lor și combinația fiind monitorizată de PHEV OS potrivit condițiilor de drum, statusul bateriei și încărcării, precum și modului de condus PHEV selectat în orice moment.

Cele două motoare electrice sunt alimentate de o baterie li-ion de 13.8 kWh cu 80 de celule montată sub podea. Aceasta poate fi alimentată la o priză casnică de 230V 16A în aproximativ 4 ore sau la 230V 10A în 6 ore. La stațiile de încărcare rapide, Eclipse Cross PHEV poate folosi conectorul ChaDeMo pentru o încărcare până la 80% în 25 minute. Autonomia în mod full EV este de 45 km.

Partea frontală are acum un spoiler redesenat, iar grila este inspirată de conceptul de design Dynamic Shield. Blocurile optice sunt mai înguste și au fost adoptate lumini suplimentare amplasate în lateralul grile radiatorului. În spate, stopurile au fost redesenate.

La interior, modelul primește un display tactil de 8 inch, iar volumul portbagajului a crescut de la 448 la 471 litri.

Via Mitsubishi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top