Mitsubishi Outlander PHEV: detalii despre noua generație a SUV-ului nipon

mitsubishi outlander PHEV

Prezentat inițial pentru piața nord-americană, a patra generație Mitsubishi Outlander va avea o versiune plug-in hybrid. Noul model va fi vândut în Japonia și SUA.

După prezentarea noii generații Mitsubishi Outlander la începutul anului pentru piața nord-americană, constructorul japonez revine cu o serie de informații despre noul model Outlander PHEV.

mitsubishi outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

Deși încă nu a comunicat capacitatea motorului pe benzină, Mitusbishi a confirmat că noul Outlander PHEV va folosi două motoare electrice și o baterie mai mare de 20 kWh ceea ce îi va oferi noului model o autonomie electrică de 87 kilometri (măsurată în standard WLTC). Capacitatea rezervorului de benzină a fost, de asemenea, mărită.

Noua generație Outlander PHEV poate fi configurată inclusiv cu șapte locuri. Mitsubishi mai precizează că puterea motoarelor electrice a crescut cu 40%, dar se ferește să comunice cifra exactă a puterii pentru ansamblul plug-in hybrid.

mitsubishi outlander PHEV

Noul Mitusbishi Outlander PHEV va debuta comercial pe piața din Japonia în data de 16 decembrie, iar de anul viitor va fi disponibil în America de Nord. Modelul va fi comercializat și în Australia și Noua Zeelandă. Nu există informații dacă noul Outlander PHEV va fi adus și în Europa.

mitsubishi outlander PHEV

Test drive Mitsubishi Outlander PHEV

Via Mitsubishi

Adaugati comentariu