New York 2019 – Kia HabaNiro. Cum va arăta viitoarea generație Kia Niro?

Kia HabaNiro (9)

Conceptul Kia Habaniro a fost desenat la studioul de design din California pentru a  fi un vehicul versatil și îndrăzneț, cu propulsie electrică, funcții de rulare autonomă și tracțiune integrală, care anticipează designul viitoarei generații Kia Niro.

Cu funcții de rulare autonomă Nivelul 5, portiere tip fluture și design futurist, Kia HabaNiro vine din viitor. Conceptul poartă jante de 20 de inci, prezintă console scurte și proporții robuste, dar compacte.

Kia HabaNiro (4)

Test cu noile Kia e-Soul și e-Niro

Conceptul măsoară 4430 mm în lungime, 1955 mm în lățime și 1600 mm în înălțime, având un ampatament generos de 2830 mm.

Vopsită în gri metalizat, cu accente Lava Red, mașina are un look vibrant, care este continuat de cabina dominată de aceeași culoare roșie. Lipsesc acolo butoanele convenționale, ale căror funcții sunt înlocuite de ecrane de mari dimensiuni.

Kia HabaNiro (1)

Atunci când HabaNiro este pe modul autonomy, volanul și instrumentarul de bord sunt retractate pentru a crea mai mult spațiu, iar ecranele aflate la bord pot reda filme.

Sistemul R.E.A.D. (Real-time Emotion Adaptive Driving System), bazat pe inteligență artificială, prezentat în ianuarie la CES, oferă setările ideale în funcție de starea șoferului, pe care o monitorizează cu ajutorul camerelor și senzorilor.

Kia HabaNiro (8)

Test drive Kia Niro 1.6 GDI HEV – Un hibrid de Cartea Recordurilor

Conceptul Kia HabaNiro este pus în mișcare de două motoare electrice și vine cu o autonomie de 480 de kilometri.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top