Test drive cu noile Kia e-Soul și e-Niro

Kia e-Soul și e-Niro

Kia se aliniază trendului: noua generație Soul va fi disponibilă în Europa numai în versiune electrică, numită e-Soul, iar crossover-ul compact Niro a primit o versiune electrică, numită e-Niro. Mai jos, impresii ”la cald” de la primele teste internaționale, desfășurate la Frankfurt.

Ce aduce nou la exterior a treia generație Soul?

Singurul aspect neschimbat la e-Soul față de fostele două generații este forma de ”cutiuță” care l-a consacrat. În rest – absolut totul este nou, atât la design, cât și la tehnologie: de la platformă, motor și baterii, până la design și conectivitate.  Kia e-Soul

 

Privit din față, noul e-Soul pare un soldat din Stormtroopers, cu farurile full-LED zvelte, unite de o bandă din sticlă, în timp ce spatele este dominat de stopurile care se unesc printr-o boltă deasupra hayonului. Nu vă chinuiți să le căutați la alte modele, n-ați mai văzut așa ceva în industria auto! Puteți s-o înzestrați cu pachetul ”SUV Pack” opțional, pus la dispoziție de Kia, și care include jante speciale de 17 inci, protecții din plastic pentru pasajele roților și pentru uși, precum și extensie pentru bara de protecție din față.

Kia e-Soul

(apasă 2)

Adaugati comentariu