Noua generație Opel Astra, de la 19.500 euro în România

Noua generație a modelului compact Opel Astra are prețuri pentru piața din România: hatchback-ul german echipat cu motor 1.2 turbo de 110 CP are un preț de pornire de 19.500 euro.

Importatorul mărcii Opel în România a publicat listele de prețuri pentru noua generație Astra. Noul model poate fi deja comandat atât în variantă hatchback, cât și Sports Tourer (break). De asemenea, Astra este disponibilă acum și versiune plug-in hybrid.

Opel Astra – a șasea generație a modelului compact

A șasea generație a fost prezentată oficial în vara acestui an, fiind dezvoltată sub umbrela grupului Stellantis, din care Opel face parte. Noul model folosește platforma EMP2 din cadrul grupului, fiind identică din punct de vedere mecanic cu noul Peugeot 308.

Clienții din România pot alege noul Astra cu motorizarea 1.2 turbo cu trei cilindri în variante de 110 sau 130 CP, dar și turbodiesel de 1.5 litri și 130 CP. Variantele plug-in hybrid folosesc motorul 1.6 turbo alături de un motor electric pentru 180 CP sau 225 CP. Versiunea Astra PHEV de 225 CP va intra în oferta comercială anul viitor. Sunt disponibile cinci versiune de echipare: Astra, Edition, Elegance, GS Line și Ultimate.

Cea mai accesibilă variantă diesel a hatchback-ului are un preț de pornire de 22.300 (nivel de echipare Edition), în timp ce versiunea plug-in hybrid pornește de la 33.080 de euro (echipare Edition). Pentru break-ului Astra Sports Tourer, prețul de pornire este de 20.340 de euro (1.2 litri benzină, 110 CP, cutie manuală și echipare de bază).

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top