Noua Honda e – Informații și fotografii oficiale

Noua Honda e (3)

Apar primele imagini cu noua Honda e în versiune de serie și primele informații oficiale. Mașina își va face debutul public la Salonul Auto de la Frankfurt, săptămâna viitoare.

Honda dezvăluie primul său model electric. Cu linii simple și accente retro, noua Honda propune avantajele proporțiilor compacte, dar și dinamica tipică modelelor casei nipone.

Versiunea de serie păstrează soluția camerelor video ale sistemului Camera Mirror, în locul oglinzilor convenționale, o premieră în clasa compactă. Acestea redau imaginile pe ecranele de 6 inci amplasate la interior. Tot pentru un flux de aer mai bun, noua e de la Honda are mânere escamotabile.

Noua Honda e (2)

EV-ul Honda vine cu un motor electric, disponibil în două versiuni de putere: 136, respectiv 154 CP și un cuplu de 315 Nm. De 8 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Bateria are nevoie de 30 de minute pentru a se încărca până la 80%.

Cabina modelului urmează un concept minimalist. Șoferul primește un instrumentar de bord digital, de 5 inci, dar și ecranele duale tactile de 12,3 inci, care redau sistemul multimedia.

Noua Honda e (4)

Viitorul posesor de Honda e beneficiază de Honda Personal Assistant, sistemul bazat pe inteligență artificială, care recunoaște comenzile rostite natural și care poate fi activat rostind “OK Honda”.

Mașina poate fi închisă sau deschisă prin intermediul unei chei digitale, folosind o aplicație descărcată pe telefonul mobil.

Prima Honda electrică poate fi rezervată deja în Marea Britanie, Germania, Franța și Norvegia.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top