Advertisement

Prima Honda electrică poate fi comandată. Cât te costă să o rezervi?

Honda E Prototype (7)

Prima electrică Honda poate fi comandată. Cu denumirea Honda e, mașina este disponibilă de acum în Marea Britanie, Germania, Franța și Norvegia. Cei interesați o pot rezerva online pentru a avea prioritate la livrare.

Taxa de rezervare este de 800 de euro, cu 200 de euro mai puțin ca în cazul lui ID.3 de la Volkswagen, care poate fi rezervat contra sumei de 1.000 de euro. Suma este returnabilă în cazul în care clientul se răzgândește. O comandă fermă va putea fi plasată în curând, iar primii posesori de Honda electrică își vor primi mașina începând cu primăvara anului viitor.

Prototipul Honda e a fost prezentat în această primăvară, la Salonul Auto de la Geneva, anticipând versiunea de serie care va fi prezentată în această toamnă la Frankfurt.

Cu un design simplu, angular, cu influențe retro și tehnologie futuristă, Honda e este un pas important făcut de constructorul nipon în vederea aplicării strategiei care implică electrificarea completă a gamei până în 2025. Compacta va primi caracteristicile dinamice specifice modelelor Honda, confirmate și de tracțiunea spate. Interiorul high-tech asigură confort și operare intuitivă prin intermediul unui ecran tactil dual.

Mașina va veni cu o autonomie de peste 200 de kilometri și funcție de încărcare rapidă până la 80% în doar 30 de minute.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top