Noul BMW M340i xDrive Touring – Informații și fotografii oficiale

BMW M340i xDrive Touring

Noul BMW M340i xDrive Touring completează familia de break-uri de la Munchen și se instalează în vârful gamei Seria 3 Touring.

Versiunea sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, în timp ce versiunea Touring are envoie de 4,5 secunde, fiind cu jumătate de secundă ca generațiile pe care le înlocuiesc. Este meritul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo, care vine cu 48 de cai putere în plus față de precendentul vârf de gamă, în timp ce cuplul maxim a crescut cu 500 Nm până la 500 Nm.

BMW M340i xDrive Touring

Mașina este echipată standard cu sistem de evacuare M Sport, cu sistem de control al clapetelor. Coloanal sonoră este agresivă în modurile Sport și Sport+, activate prinintermediul comutatorului Driving xperience Control. Sistemul de evacuare dublu, cu ţevi de eşapament duble, include două filtre de particule de benzină. Astfel, propulsorul se aliniază normei de poluare Euro 6d-TEMP. Acesta este cuplat la o transmisie Steptronic Sport cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală.

Pentru senzații tari, șoferul de BMW M340i xDrive Touring primește și funcția Launch Control.

Atât BMW M340i xDrive Sedan, cât și BMW M340i xDrive Touring sunt echipate standard cu diferențial M Sport, care asigură o capacitate de tracțiune și virare superioară.

BMW M340i xDrive Touring

Viitorul posesor de BMW M3 xDrive Touring poate bifa căsuța pentru suspensia M adaptive cu amortizoare controlate electronic, care poate fi reglată cu ajutorul comutatorului Driving Experience Control în modurile Eco Pro, Comfort, Sport și Sport+.

Euro NCAP – Cea mai sigură mașină de familie testată în 2018 și 2019 este…

Echiparea standard include și frâne M Sport cu etriere fixe, de culoare albastră, cu patru pistoane și discuri de 348 mm pe puntea față și 345 mm pe puntea spate. M340i xDrive Touring aleargă standard pe jante M de 18 inci din aliaj ușor cu anvelope mixte (225/45 R 18 pe puntea faţă, respectiv 225/40 R 18 pe puntea spate). Se pot comanda opțional jante M de 19 inci.

BMW M340i xDrive Touring

Spoilerul faţă, pragurile laterale şi difuzorul optimizează fluxul de aer. Modelul este ușor de recunoscut și datorită grilei BMW cu design mesh, dar și datorită  spoilerului spate M în culoarea caroseriei.

La bord apar scaune sport pentru șofer și pasagerul din față, într-o combinaţie specifică M de Sensatec şi Alcantara cu matlasare contrastantă în albastru, volan M îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale şi clapete de schimbare a vitezelor, tapiţerie BMW Individual a plafonului în nuanţă antracit, pedale M, covoraşe specifice M şi benzi decorative de interior în aluminiu tetragon cu benzi de accent în crom perlat. Instrumentarul de bord și pragurile portierelor din față poartă logo-ul „M340i”.

BMW M340i xDrive Touring

Pe lista de dotări standard se regăsesc şi Park Distance Control cu senzori în faţă şi în spate, BMW Live Cockpit Plus cu sistem de navigaţie şi ecran de 8,8 inci, dar și pachetul Connected Plus, care include informaţii despre trafic în timp real (RTTI), servicii remote, servicii de concierge şi preechipare Apple CarPlay.

Serviciul BMW Concierge – Cum funcționează?

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top