Noul BMW X5 – Bavarezii publică sute de fotografii noi. Le avem pe cele mai bune

Noul BMW X5

La patru luni de la prezentarea oficială, noul BMW X5 își arată conturul robust și funcțiile inovatoare într-o serie amplă de fotografii. Le-am selectat pe cele mai interesante dintre cele peste 300 făcute publice de constructorul bavarez.

Aflat la a patra generație, noul BMW X5 primește standard BMW Live Cockpit Professional, faruri LED și funcție de control dinamic al amortizoarelor, cu suspensie adaptivă M și direcție activă integrală.

Noul BMW X5

Prețuri BMW X5 – SUV-ul premium pornește de la 69.000 de euro

X5 are acum cu un ampatament cu 42 mm mai lung ca predecesorul său, ajungând la 2.975 mm. Mașina a crescut cu 36 mm în lungime (până la 4.922 mm) și cu 66 mm în lățime (2.004 mm), primind în plus și 19 mm în înălțime (1.745 mm). Sunt cifre care îi garantează SUV-ului premium imaginea intimidantă recunoscută de-a lungul timpului, dar și un spațiu interior generos.

Noul BMW X5

Poziția înaltă la volan, noul design al instrumentarului de bord și ecranul Control Display îi asigură șoferului senzația controlului deplin. Acesta ia loc în scaunul multifunctional și poate profita la maximum de suporturile de pahare cu funcție de încălzire și de răcire, de acoperișul panoramic din sticlă Sky Lounge, de sistemul interior de iluminare Dynamic Interior Light și de sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround. Va fi disponibil și un sistem Professional pentru locurile din spate, cu ecran tactil de 10,2 inci.

 

Adaugati comentariu