Noul Jeep Gladiator – Când ajunge în showroom-uri?

Noul Jeep Gladiator (2)

Noul Jeep Gladiator va sărbători premiera europeană la Camp Jeep, care va avea loc în luna iulie, în Italia, acolo unde și-au dat întâlnire fanii brand-ului. Este cea de-a șasea ediție Camp Jeep.

La San Martino di Castrozza, Italia, între 12 și 14 iulie, Jeep Gladiator va fi prezentat fanilor din Europa. Versiunea expusă la evenimentul care va avea loc în Munții Dolomiți, va veni și cu o serie de elemente de personalizare marca Mopar.

Test drive Jeep Renegade 1.0 MultiAir – Visul american accesibil

Participanții vor avea ocazia să testeze întreaga gamă de SUV-uri de la Jeep, dar și să pună la încercare abilitățile modelelor pe un traseu deoff-road. Vor fi concerte live și diverstisment pentru cei mai tineri dintre participanți. Cei care vor ajunge la Camp Jeep vor putea vedea și versiunea Jeep Wrangler Rubicon 1941, pe care Mopar și-a pus amprenta și care prezintă elemente inspirate de o etapă de referință din istoria modelului.

Prezentat în luna noiembrie a anului trecut, la Salonul Auto de la Los Angeles, noul Jeep Gladiator marchează reîntoarcerea companiei în segmentul pick-up-urilor.

Construit la uzina companiei din Toledo, Ohio, Gladiator va ajunge în showroom-urile din Statele Unite în această vară, iar din 2020, va fi disponibil și în Europa.

Adaugati comentariu