Noul Mercedes-Benz S-Class va avea airbaguri frontale pentru pasagerii din spate

Mercedes-Benz se pregătește pentru lansarea noii generații S-Class ce va avea loc în luna septembrie și anunță că noul model va folosi airbaguri frontale pentru locurile din spate.

Mercedes-Benz continuă seria de teasere pentru noua generație a importantului model Clasa S. Din seria de tehnologii de ultimă oră, Mercedes a dezvăluit că noua navă amiral va fi echipată în premieră cu airbaguri frontale pentru pasagerii de pe bancheta spate.

Alăturile de noul sistem de airbaguri, Mercedes-Benz Clasa S va folosi și sistemul Pre-Safe Impulse Side alături de suspensia E-Active Body Control ce ridică întregul automobil atunci când senzorii detectează un impact iminent.

Deși nu a dat detalii tehnice despre noul sistem de aibaguri, acestea vor fi cel mai probabil integrate în spătarele scaunelor din faț și vor lucra în tandem cu airbaguri laterale și airbagurile intregrate în centuri.

Noua tehnologie se alătură celor anunțate deja pentru noul model: sistemul infotainment MBUX cu instrumentar de bord 3D, head-up display cu realitate augmentată și sistem plug-in hybrid.

Mercedes va mai dezvălui o parte din secretele noului model pe 29 iulie și 12 august.

A șaptea generație a modelului Mercedes-Benz S-Class va va avea premiera în 2 septembrie. Noul model poartă numele de cod W223.

Via automotorsisport.ro

Adaugati comentariu