Noul pick-up VW va avea un preț la nivel de Dacia Duster. Când poți să-l cumperi

Volkswagen Tarok 2

Dacia Duster pick-up, fii pe fază! Ți se pregătește un rival! Apariția unui pick-up Volkswagen pare să fie doar o chestiune de timp.

CEO-ul companiei a dat naștere unor speculații care indică sosirea pe piață a unui pick-up cu preț accesibil.

Viitorul pick-up VW, a declarat CEO-ul Volkswagen America, Scott Keogh, pentru Motor1– va rămâne departe de piața pick-up-urilor cu prețuri de peste 50.000 de dolari. “Acela este un preț pentru o mașină de lux și sunt convins că Volkswagen poate ajunge la un nivel de preț extrem de convenabil.”

Keogh anticipează că un pick-up de volum produs de constructorul german va fi cotat la aproximativ 20.000 de dolari (aproximativ 18.000 de euro), dacă are motorul și dotările corespunzătoare acestei categorii de preț. Este o categorie în care ar lupta cu Dacia Duster pick-up, pe care am testat-o și noi în versiune 1.5 dCi de 110 cai putere.

DACIA DUSTER PICK UP-12Cel mai probabil, Duster pick-up în versiune de serie va primi noua versiune a acestui motor cu AdBlue, cu 114 cai putere.

 

Viitorul pick-up VW ar putea fi construit pe platforma MQB

Viitorul pick-up VW ar putea fi construit pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, care stă și la baza lui Tarok, modelul prezentat la New York, și care i-ar asigura flexibilitatea necesară.

„Atunci când intri într-un segment, vrei să vii cu abordarea propriului brand, nu doar să mimezi ce e acolo. Deci e clar că vrem să aducem propria abordare”, dezvăluie Scott Keogh.

Citește și

Iată noua Dacia Duster pick-up. Când poate fi comanadată?

 

Informația referitoare la un pick-up Volkswagen cu preț acccesibil apare pe fondul prezentării, la Salonul Auto de la New York, a conceptului Volkswagen Tarok. Inițial, atunci când a fost prezentat la Salonul de la Sao Paolo, modelul era rezervat pieței sud-americane, dar are șanse mari să câștige teren în America. În schimb, modelul anunțat de CEO-ul american ar fi rezervat pieței europene.

Foto: Volkswagen Tarok

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top