Noul Porsche 911 ajunge pe internet înainte de prezentarea oficială

Noul Porsche 911 (2)

Primele fotografii oficiale cu noul Porsche 911 au ajuns pe internet, cu 3 zile înaintea prezentării oficiale, programate pentru săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mașina apare în trei fotografii cu rezoluție slabă trimise de un fan către site-ul Jalopnik. Imaginile pixelate ne permit însă, să vedem că nu au fost operate schimbări majore la exteriorul celei de-a opta generații a modelului.

Noul Porsche 911 (3)

Mașina păstrează farurile rotunde, profilul inconfundabil și spatele robust, în timp ce aripile spate par mai pronunțate ca înainte. Stopurile par să fie mult mai înguste și sunt conectate acum – o caracteristică a modelelor noi ale brand-ului de la Stuttgart, de o bandă luminoasă, așa cum am văzut în fotografiile spion cu prototipurile în teste.

Porsche 911 de 2019 va păstra motorul amplasat pe puntea spate și va fi disponibil cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală. 911 Carrera ar putea primi 385 de cai putere, în timp ce Carrera S ar beneficia de 450 de cai putere.

Noul Porsche 911 (1)

Transmisia automată PDK cu șapte trepte, de la ora actuală, va fi înlocuită cu una cu opt rapoarte. Pentru puriști, Porsche va păstra posibilitatea comandării modelului cu o transmisie manuală.

Nemții bifează o serie de modificări și la interior, unde vor face loc unui instrumentar de bord digital și unui selector de trepte nou.

Citește și:

Salonul Auto de la Los Angeles. TOATE PREMIERELE

Dezvăluirea noului Porsche 911 va avea loc la Los Angeles, pe 27 noiembrie, la ora locală 8 p.m. (6 dimineața în România).

Adaugati comentariu