Noul Porsche Panamera 10 Years Edition – Informații și fotografii oficiale

Noul Porsche Panamera 10 years (4)

Noul Porsche Panamera 10 Years Edition este modul constructorului german de a aniversa un deceniu de existență a modelului. Cu dotări generoasse în versiunea standard, ediția specială primește și o serie de elemente de design exclusive.

Noul Porsche Panamera 10 Years Edition vine cu jante Panamera Sport Design de 21 de inci cu finisaj satinat lucios White Gold Metallic. Logo-ul “Panamera10” apare pe portierele din față, în același finisaj.

Noul Porsche Panamera 10 years (1)

Farurile LED matrix, Lane Change Assist, Lane Keeping Assist cu funcție de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și Park Assist sunt în echiparea standard. La fel sunt și acoperișul panoramic, scaunele încălzite cu 14 poziții de reglare, sistemul audio BOSE Surround și portierele cu sistem soft-close.

Sute de mii de mașini produsse de Volkswagen și Porsche sunt rechemate în service

Mașina primește Porsche Active Suspension Management și Power Steering Plus. Versiunile hibride vin cu încărcător cu o capacitate de 7,2 kW, oferit în locul celui de 3,6 kW oferit standard.

Noul Porsche Panamera 10 years (3)

Logo-ul aniversar se regăsește și pe bordul modelului aniversar, în fața pasagerului din față, și pe praguri. În cabină, atmosfera exclusivistă este amplificată de tapițeria din piele neagră, care prezintă cusături contrastante White Gold.

Top 5 cele mai frumoase culori din industria auto

Ediția aniversară este disponibilă pentru versiunile Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid, dar și pentru derivatele Sport Turismo cu aceleași motoare. Panamera 4 este pus în mișcare de motorul biturbo de 2,9 litri, care dezvoltă 330 de cai putere, în timp ce Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo vine cu un sistem hibrid care integrează același propulsor, dar și un motor electric de 136 de cai putere pentru un total de 462 de cai putere.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top