Noul SUV electric, Audi e-tron quattro, poate fi rezervat în România

Standul Audi de la Salonul Internațional Auto București va fi un punct de atracție anul acesta. Conceptul Audi e-tron quattro, un SUV 100% electric, se va afla la stand, în compania noilor A6, A7 Sportback, A8 și a gamei Audi Sport R.

Toată atenția se va îndrepta spre conceptul e-tron, care va vedea lumina zilei, în versiune de serie, anul viitor. Cei care trec pragul Salonului Internațional de Automobile București vor putea rezerva una dintre primele 50 de unități contra unui avans de 1.000 de euro + TVA. E-tron-ul electric accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și poate parcurge până la 500 de kilometri între două încărcări. Modelele e-tron sunt primele care vor putea fi încărcate cu 150 kW la stații electrice cu putere superioară, în numai 30 de minute.

Audi are în plan lansarea a trei modele diferite, complet electrice, până în 2020.

Audi e-tron quattro concept

Noul Audi A6 va fi și el, în weekend, la SIAB, la două săptămâni de la lansarea oficială de la Geneva. Cu un sistem multimedia complet digital (Multi Media Interface MMI), cu soluții avansate de conexiune și asistență, A6 devine un punct de referință pentru segmentul business.

Vizitatorii interesați de SUV-uri pot beneficia de un avantaj client de 20% pentru gama Q (Q2, Q3, Q5 și Q7). Reducerea vine însoțită de un pachet gratuit de mentenanță pentru un interval de patru ani sau un rulaj de 120.000 de kilometric.

Și gama Audi Sport va avea reprezentanții de seamă la SIAB 2018, pentru că la stand ajung și modelele R și RS. Noul RS4 aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde.

 

Adaugati comentariu